Riasztó Kft.
6430 Bácsalmás, Rákóczi u. 14.
Tel.: 06/30-5250330
Fax:
E-mail: info@riasztokft.hu
Vagyonvédelmi Közalapítvány Bácsalmás
6430 Bácsalmás, Szent J. u. 3.
Tel.: 06/30-4601663
Tel.: 06/30-4609410
E-mail: info@vkb.hu

Bemutatkozás

 

A bácsalmási székhelyű Riasztó Kft. a Bácsalmási Vagyonvédelmi Közalapítvány kizárólagos partnereként tartja karban és fejleszti a kistérség biztonságtechnikai rendszereit. Munkatársaink több éves illetve évtizedes informatikus és elektronikus biztonságtechnikai szerelői múlttal rendelkeznek. Cégünk fő profilját a riasztó- és egyéb elektronikus jelzőrendszerek, térfigyelő rendszerek kiépítése, karbantartása valamint egyéb épületautomatizálás alkotja. Társaságunk tagja a Magánnyomozói és Vagyonvédelmi Szakmai Kamarának, rendelkezik a tevékenység végzéséhez szükséges rendőrhatósági engedéllyel valamint felelősségbiztosítással.  

 

A vállalkozás jövőjét a szakmai igényességre és minőségi munkavégzésre alapozza, a minőségi követelmények teljesítését korszerű eszközökkel és képzett, tapasztalt szakemberekkel biztosítjuk. 

 

A Riasztó Kft. a Bácsalmási Vagyonvédelmi Közalapítvánnyal kötött szerződésében vállalta, hogy az általa kiépített illetve rendszeresen karbantartott riasztórendszerek esetében felelősséget vállal a  riasztórendszerek kifogástalan, zavartalan működéséért, a  riasztások távfelügyeletre történő beérkezéséért. Ezért különösen fontos, hogy a már meglévő riasztórendszereket is mi ellenőrizhessük, karbantarthassuk, mivel más munkájáért még a legnagyobb jóindulattal sem tudunk felelősséget vállalni.